שולחן עגול לקידום בריאות ותזונה במקומות עבודה

שולחן עגול לקידום בריאות ותזונה במקומות עבודה

התקיים ביום ג' ה- 9.5.2017 

 

המכון לאחריות תאגידית, משרד הבריאות ומרכז הספורט לנכים, מזמינים בזאת נציגי עסקים ואחרים המעוניינים לקחת חלק בשולחן עגול לקידום בריאות ותזונה במקומות עבודה. שולחן עגול זה הוא הראשון מסוגו שיתקיים בישראל והוא נוסד במטרה לקדם את אחריותם של תאגידים לבריאות עובדיהם, כחלק מתפיסת האחריות התאגידית שלהם, בדגש על תזונה בריאה ופעילות גופנית במקום העבודה.

 

מצגות הכנס

​​​

  • לירי פינדלינג אנדי- מנהלת התכנית הלאומית לחיים פעילים ובריאים, משרד הבריאות:​ 

הצגת הפרויקט אפשריבריא בעבודה 

​​

  • ליעד אורתר – ראש המכון לאחריות תאגידית, המרכז האקדמי למשפט ולעסקים:​ 

הצגת פרוטוקול הדיווח לאחריות בריאותית של מעסיקים

​​

  •  פרופ' אליוט בארי, מנהל לשעבר של בית ספר לבריאות הציבור, אוניברסיטה העברית  והדסה ירושלים

"הצגת דרכים פרקטיות שבהן ניתן לשפר את אורח חייהם של  עובדים"

 

  •  שלומית ניר טור, משרד התרבות והספורט:

"כל דקה נחשבת" שילוב פעילות גופנית בחיי היום יום - הצגת תוצאות סקר לאומי

 

  • פאנל מסכם בהובלת יוזמת "מיטלס מאנדיי"-  בנושא תזונה בריאה במקומות עבודה  -איך יוצרים סביבת עבודה בה הבחירה הבריאה היא גם הקלה יותר? נדבר על למה חשוב להעלות את היצע המזונות מהצומח בחדרי האוכל, נשמע מארגונים על מהלכים שהם מובילים ונקבל טיפים לשיפור התזונה בחדר האוכל המוסדי.

 

בהנחיית:

מיקי חיימוביץ

בהשתתפות:

סיגל חנניה, מנהלת מתקן, סיסקו ירושלים

אלי נוף, מנהל אתר, הנהלת טבע

ליהי יפה, תזונאית מערכות הסעדה, בית חולים וולפסון

 

לפרטים נוספים:

יוליה גורליק, רכזת פרויקט CHR במכון לאחריות תאגידית yulia6@gmail.com